Saltar al contenido

Política d’enviaments i devolucions

Procediments de compra
Els procediments relacionats amb la compra d’entrades per a esdeveniments en REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU L Es regeixen segons les condicions que es descriuen a continuació i que són les següents:

1.- Registre com a client
El registre com a client, pot efectuar-se des de l’enllaç “Vull ser client” o en el moment d’efectuar una comanda sense haver iniciat sessió com a client registrat.

2.- Procés de compra
El procés de compra és simple, només ha d’anar afegint a la cistella qualsevol dels productes que vostè desitgi. Només ha d’accedir a la pàgina de pagaments des de la cistella, obrir sessió si no ho està o registrar-se com a client, triar la forma de pagament i procedir a la compra mitjançant el sistema triat. A partir d’aquest moment, la seva comanda serà tramitada.

3.- Disponibilitat dels articles
La disponibilitat dels articles en REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU És d’aproximadament 5 dies laborables a nivell nacional i 7 dies laborables a nivell internacional, des del moment de la recepció del pagament corresponent. En el cas que per qualsevol tipus d’error o imprevist, no fos possible complir amb els terminis indicats, ens posarem en contacte amb el client per a oferir-li diverses alternatives.

4.- Preus
Els preus indicats en els articles són els que finalment haurà de pagar el client. Totes els articles presentats en REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU Estan Inclosos els impostos en el preu final

5.- Formes de pagament segures:
-.Pagament amb Targeta: El client haurà d’accedir a la passarel·la de pagament mitjançant targeta bancària de forma totalment segura, on se li demanaran les dades de la seva targeta i la seva conformitat per al pagament.
-.Pagament mitjançant transferència bancària o ingrés: El client haurà d’accedir a pagaments per transferència o ingrés i seguir les instruccions, especificant el compte i entitat bancària, l’import i el codi de referència. En el moment en què rebem el pagament en la nostra entitat, la seva comanda serà tramitada.
-.Plataforma de pagament en línia *Redsys: És la plataforma de pagament en línia que utilitza REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU En la qual es pot usar targetes de crèdit o dèbit (VISA, MASTERCARD o AMERICAN EXPRESS). Sent aquesta una de les principals formes de pagament en línia més esteses i segures a Espanya. Des dels seus inicis en 1986. Avui dia la plataforma de pagament en línia *Redsys agrupa més de 60 bancs i entitats de crèdit. Els seus sistemes d’alta seguretat encripta i garanteixen l’enviament del xifratge de les dades de la targeta, als quals no té accés cap comerç electrònic. -. Seguiment de la comanda: En el moment en què es genera la comanda, el client rep un email de confirmació, informant de l’estat en què es troba la seva comanda i el qual podrà consultar durant tot el procés en l’històric de comandes de la fitxa del client.

6.- Enviament
Tots els nostres enviaments són gratuïts a qualsevol destí nacional o internacional i assegurats davant qualsevol desperfecte o pèrdua, de manera que en cap cas suposaran algun inconvenient per al client més enllà dels possibles retards deguts per la companyia que s’ocupa dels lliuraments. En aquest cas es procedirà a oferir-li diferents solucions al client.
7.- Devolucions i cancel·lacions de comanda:
El client disposarà de 15 dies per a retornar qualsevol article que hagi adquirit en REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU El procediment és senzill, ha de contactar amb nosaltres i informar-nos del codi de l’article a retornar, aquest codi apareix en l’email de confirmació de la comanda o bé en l’històric de comandes efectuades del seu perfil com a client i haurà de seguir les instruccions corresponents per a enviar-nos l’article adquirida.
Una vegada hàgim rebut l’article, comprovarem que el seu estat és òptim, així com l’estoig, etiqueta o funda corresponent. En aquest cas, i en un termini no superior a 10 dies laborables des de la seva recepció, es procedirà al reintegrament íntegre de l’import de la compra. De considerar-se que l’article no ofereix l’estat que considerem òptim com nosaltres l’enviem i segons els paràmetres descrits en l’apartat de garanties, ens posarem en contacte amb el client per a buscar la millor solució.

8.- Reemborsament
Una vegada hàgim rebut l’article, comprovarem que el seu estat és òptim, així com l’estoig, etiqueta o funda corresponent. En aquest cas, i en un termini no superior a 10 dies laborables des de la seva recepció, es procedirà al reemborsament íntegre de l’import del producte adquirit, pel mateix mitjà de pagament amb el qual es va realitzar la compra (Targeta o Transferència bancària). De considerar-se que l’article no ofereix l’estat que considerem òptim com nosaltres l’enviem i segons els paràmetres descrits en l’apartat de garanties, ens posarem en contacte amb el client per a buscar la millor solució.

9.- Garantia dels articles
Tots els nostres productes disposen de la màxima garantia oficial que ofereixen els proveïdors oficials amb els quals treballem. REMÀRQUETING DATA *SOLUTIONS, SLU Es fa càrrec de qualsevol diferència entre l’article rebut i l’indicat en el certificat que l’acompanya. Oferim garantia sobre qualsevol defecte de fabricació que pogués donar-se.
La garantia no cobreix el desgast natural o els danys provocats per cops, negligència, falta de manteniment regular, pèrdua o robatori per part del client.