QUÈ ÉS EL CEBA’T?

El Ceba’t Festival és un festival de diversió. Dos dies de festa contínua plena d’activitats infantils, atraccions, tallers, actuacions musicals, punts de gastronomia, espectacles itinerants i moltes altres sorpreses. El més important no és l’edat, sinó les ganes de passar-s’ho bé. Podreu connectar amb la cultura i gaudir d’un dia en família plena d’activitats.

Us esperem a la Fira Sabadell els dies 4 i 5 de Febrer de 2023 de 10h a 19h. 

El Ceba’t Festival és un festival familiar amb activitats infantils per a totes les edats.

Dissabte i diumenge, a partir de les 10.00 h i fins a les 19.00 h, trobareu propostes tan atractives com un espectacle infantil en directe de Patrulla Canina, Frozen, Bob Esponja i altres personatges de Diseny, servei de pintacares, globoflèxia, llits elàstics, inflables i animacions infantils de tota mena.

Aquest any, podràs cantar i gaudir d’un espectacle infantil en directe amb el Mickey, Minnie, Chaise, Everest, Marshal, Bob Esponja i l’Elsa. L’espectacle es celebrarà cada hora dins de l’auditori de Fira de Sabadell on grans i petits gaudiran en família de les cançons més enganxoses dels personatges més televisius i populars.

On es fa el Ceba’t Festival?

El Ceba’t Festival se celebra en les instal·lacions de Fira Sabadell, un recinte amb 3.500 m2 distribuïts en zones interiors i exteriors que ofereix totes les comoditats per celebrar amb èxit els diferents formats d’oci presents en el festival.

Fira Sabadell és un edifici singular i versàtil situat de manera estratègica i amb fàcil accés, tant en vehicle particular com en transport públic.

• A 15 Km de Barcelona

• A 25 metres de l’estació de RENFE – Sabadell Centre

• A 500 metres de l’estació de FGC – Sabadell-Plaça Major

• A 50metres de l’estació d’autobusos de Sabadell

Premsa

Edició 2021

Edició 2021

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS

COBERTURA MEDIÀTICA

Abrir chat