QUÈ ÉS EL CEBA’T?

El Ceba’t Festival és un festival de diversió. Dos dies de festa contínua plena d’activitats infantils, atraccions, tallers, actuacions musicals, punts de gastronomia, batucades, espectacles itinerants i moltes altres sorpreses. El més important no és l’edat, sinó les ganes de passar-s’ho bé. Podreu connectar amb la cultura i gaudir d’un dia en família plena d’activitats.

Us esperem a la Fira Sabadell els dies 6 i 7 de novembre. 

El Ceba’t Festival és molt més que un festival de música. És un festival familiar amb activitats per a totes les edats.

Dissabte i diumenge, a partir de les 11.00 h i fins a les 23.00 h, trobareu propostes tan atractives com tallers de circ, competicions esportives, zumba kids, balls en línia, pintacares, globoflèxia, atraccions infantils artesanals, llits elàstics, saltimbanquis o animacions infantils de tota mena.

També tallers musicals i de percussió, així com concerts en directe a càrrec del grup Versions per Xics, un interessant projecte musical dirigit al públic familiar amb una posada en escena teatral i Fugados Kids, un grup de versions molt dinàmic que estarà present dissabte i diumenge perquè grans i petits gaudeixin en família de les cançons més enganxoses dels anys 80 i dels hits més ballables del panorama actual.

A conseqüència de la situació epidemiològica, el Ceba’t Festival es veu obligat a cancel·lar la programació nocturna emmarcada dins de l’apartat NIGHT. D’aquesta manera, se suprimeixen els concerts de La Pegatina, Orquestra Diversiones, Miquel Roig i Banda Patilla programats inicialment per a la nit del 5 de novembre.

DEVOLUCIONS CEBA’T NIGHT
Les persones que ja havien adquirit la seva localitat per assistir al Ceba’t Night de divendres 14/09 rebran l’import íntegre de l’entrada, de manera automàtica, mitjançant una transferència bancària que es realitzarà abans del dia 20 de setembre.

CEBA’T FAMILY
La cancel·lació del Ceba’t Night permet l’ampliació horària del Ceba’t Family, un festival familiar amb activitats lúdiques, concerts musicals, craft market, gastronomia, cerveses artesanes i moltes sorpreses que se celebrarà els dies 6 i 7 de novembre d’11.00 h a 23.00 h.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

On es fa el Ceba’t Festival?

El Ceba’t Festival se celebra en les instal·lacions de Fira Sabadell, un recinte amb 3.500 m2 distribuïts en zones interiors i exteriors que ofereix totes les comoditats per celebrar amb èxit els diferents formats d’oci presents en el festival.

Fira Sabadell és un edifici singular i versàtil situat de manera estratègica i amb fàcil accés, tant en vehicle particular com en transport públic.

• A 15 Km de Barcelona

• A 25 metres de l’estació de RENFE – Sabadell Centre

• A 500 metres de l’estació de FGC – Sabadell-Plaça Major

• A 50metres de l’estació d’autobusos de Sabadell

Premsa

Patrocinadors

AMB EL SUPORT INSTITUCIONAL DE:

COBERTURA MEDIÀTICA